Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

tirsdag 6. juli 2010

Portfolio!

En god portfolio er gull verdt for enhver kunstner. I 2009 fant jeg ut at jeg ikke hadde kontroll på alle avisutklipp, rekkefølgen på utstillinger, verker etc. Alt lå i en skuff, og der var det fullstendig kaos. Dermed bestemte jeg meg for å lage en skikkelig og gjennomarbeidet portfolio. Jeg ville presentere min karriere til dags dato på best mulig måte, både som inspirasjon for meg selv og for at gallerier lettere skulle kunne forstå meg og min kunst når jeg tar galleri-runden min, for å sjekke ut mulige steder å stille ut:)

Portfolioen min består av både nye og gamle arbeider som jeg har prøvd å sortere i kronologisk rekkefølge. Her følger også utstillingsplakater fra utstillinger jeg har vært med på, avisutklipp om meg i media, bilder fra kunstneriske prosesser og ellers arrangement som jeg setter igang i kunstnerisk sammenheng, malerier og tegninger som er solgt, beskrivelser til verker med mer.

Jeg har det siste året vært flink til å oppdatere portfolioen min jevnlig med det jeg lager, for plutselig er det solgt, og da er det kjedelig å ikke sitte igjen med dokumentasjon på at en har jobbet mye med verket og gitt masse av seg selv:) I dag er jeg på tredje albumet av min portfolio og jeg oppdaterer stadig. Portfolioen min er "lillebarnet" mitt. Jeg bærer den tett mot brystet.

Med andre ord. Det jeg vil frem til er at; er du kunstner, så lag deg en portfolio med oversikt over din karriere. Det vil hjelpe deg enormt når du skal presentere deg og din kunst for omverdenen. Et bilde sier mer enn tusen ord:)

Her får dere en sniktitt på min <3

2 kommentarer: