Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

mandag 19. september 2011

PushPush PUSHWAGNER! :D

Etter en lang dag med pedagogikkforelesninger på universitetet så bar ferden videre til filmvisning av filmen "PUSHWAGNER" på Verdensteatret i Tromsø. Fantastisk bra dokumentar. Pushwagner var selv tilstede og en av hans verker ble loddet ut til en heldig i publikum. Det ble dessverre ikke meg, men etter filmen gikk vi videre til VERNISSAGE (utstillingsåpning) på Kulturhuset, og DET bød på mange gode smakebiter.


Slo av en hyggelig prat med den snodige skruen, beundret hans verker med stor respekt og kjøpte meg to bøker som Pushwagner signerte! Lucky me! It made my day for sure ;)



Kjøpte "Pushwagners soft city" som regnes for å være en av hans hovedverk og en biografi:) Both signed:D

fredag 9. september 2011

Pinnefugl-familie!

Ja, jeg ble bitt av "pinnefugl-basillen":) Hvorfor bare lage en når man kan lage en hel familie? Her ser dere "The big happy family" samlet på podiet sitt:)



www.thea-art.com

torsdag 8. september 2011

Fotooppgave!

Ja, sånn her er det å være førskolelærer:) Idag hadde vi en fotooppgave som gikk ut på å bygge et 2D (flatt) stillbilde av tekstiler for så å plassere oss selv "i bildet". Min gruppe valgte å lage et bilde av et tre og en ballong som sitter fast i treet. Vår oppgave ble da å klatre for å hente ballongen ned igjen.

Jeg vil bare tro at en sånn her type aktivitet kan bli en stor "hit" blant barna i barnehagen:)


www.thea-art.com

tirsdag 6. september 2011

Vakker høstkveld!

Bildene ble tatt ytterst på Kvaløya i Troms på lørdag som var. Er det ikke vakkert? :)




www.thea-art.com

torsdag 1. september 2011

Pinnefugl!

Jeg går andre året på førskolelærerutdanningen i Tromsø. I år har vi forming som et av fagene i estetisk faggruppe - til min store begeistring:) I dag skulle vi spikke en fugl av en pinne og male den. Her er mitt bidrag <3




www.thea-art.com