Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

torsdag 24. februar 2011

Beskrivende sitater om kunst


"Kunsten er det nærmeste vi kommer mennesket."
Sigurd Helseth

"Et maleri er et dikt uten ord."
Konfucius

"Kunstens mål er å berøre de helligste og dypeste av de strengene som skaper musikk i vår sjel."
Oscar Wilde

"Å avsløre kunsten og skjule kunstneren - det er kunstens mål."
Oscar Wilde

søndag 13. februar 2011

Beautiful pain.

Den beste kunsten jeg ser er der smerte er gjort om til en vakker ting.
The best art I see is where pain is transformed into a beautiful thing.


weheartit.com

mandag 7. februar 2011

Kreativ åpenhet nordpå vs. sørpå


Søsteren min, Anne Ingrid, opptrer på Byscenen i Hønefoss 2011.


Den siste tiden har jeg oppdaget viktigheten av å ha kreative folk rundt seg. Dette er noe jeg savner og som jeg setter mer og mer pris på. Det er både motiverende og inspirerende å være rundt kreative mennesker. Hjemme sørpå har jeg en svært musikalsk, kreativ og kjempeflink søster som jeg gjerne skulle vært mer sammen med. Her nordpå er det minimalt med kreative folk som vil opp og fram og synes i mengden. Man vet at Tromsø har både kunstakademi og et bredt kulturskoletilbud, men nesten ingenting av dette syns i det daglige, som i aviser og avertering av events. Skuffende.

Sørpå opplever jeg at kreativiteten blant folk er bugnende. Folk der har skjønt at ULIK kunst selger, og fokuserer på å være nyskapende, og konteksten i kunsten er svært viktig. Tromsø derimot vil ikke ha annet enn nordlysbilder, og kun dyrke de nordnorske interessene. Svært skuffende. Tenk å lukke øya for resten verden som befinner seg på andre sida av nordlandsporten. De som ikke er mottagelige for mangfoldet taper på dette i lengden.

Med dette sagt, så er jeg karrieremessig nødt til å bevege meg sørover etter endt utdannelse her oppe. Det er i grunn ganske trist med tanke på at Tromsø er et vakkert sted med masse flotte folk. Nordlendinger sies å være svært åpne, vis det i kunstmiljøet også, for her er dere de særeste i hele Norge!

torsdag 3. februar 2011

Min ønskedrøm


Det jeg ønsker aller mest er å kunne leve av kunsten min. Å stå slik som på bildet foran staffeliet mitt hver eneste dag hadde vært perfekt. Dette er meg i mitt rette element ;) Bildet er forresten fra Kunstfusjonen i Tromsø i sommer.

onsdag 2. februar 2011

In my head

Inspiration is all around. Silence and my own thoughts is sometimes enough to give me some new ideas :) www.thea-art.com

Utsmykning av barnehage

Alfabetet malt på vegg.

T for Tigergutt :)