Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

tirsdag 23. november 2010

Kunst på gata:)

Hold øye med glassvinduene rundt Avis Bilutleie i Tromsø sentrum neste uke! Der dukker plutselig noen av mine malerier opp til utstilling:)


foto hentet fra weheartit.com

mandag 8. november 2010

Utstillinger i sikte ★

I dag har jeg vandret rundt i Tromsø by og vist frem kunsten min på flere gallerier, i håp om å få stilt ut maleriene mine i galleri her oppe og:) Det er ikke til å legge skjul på at det er mye større kunstmiljø "hjemme" sørpå, men jeg gir nå Tromsø en sjanse også. Jeg var med på min første kollektivutstilling på Galleri Ramfjord i Oslo allerede som 16-åring, der jeg stilte ut ikoner malt på den originale bysantinske metoden fra 500-tallet. Håper galleriene her oppe også ser potensialet mitt og tør å satse på kunsten min, jeg vet den selger:)



U T S T I L L I N G E R :

Alternativmessen i Tromsø, 2010: Stand/Salgsutstilling med malerier, ikoner, fotografi, postkort og digital kunst.

Fengselet, Hønefoss, 2007: Avgangsutstilling tegning, form og farge v/Hønefoss vgs med malerier og tegninger.

Galleri Grassi, Kragerø, 2006: Kollektivutstilling med malerier og ikoner.

Galleri Ramfjord, Oslo, 2005: Kollektivutstilling med ikoner.

Ungdommens Kulturmønstring (UKM), 2001-2004: Deltatt med malerier og ikoner. Alle gangene kommet til landsfinalen i Trondheim. + jurymedlem 2 år (2005-2006) for Ringerike og Hole kommuner.

torsdag 4. november 2010

Barn og kreativitet ♥


Mitt ønske for fremtiden er å få kunne jobbe med barn og kreativitet. Jeg mener at det er for dårlig tilrettelagt i skole og barnehage idag for at barn skal kunne få utvikle sine kreative sanser tilstrekkelig og også utvikle en kreativ ekspressiv uttrykksform. Det er etter min mening for mye fokus på læring av konkrete ting. Med mer lek inn i læring som stimulerer til mer kreativ utfoldelse, kan barna holde begge sider ved like. Både lære nye ting, men også ta vare på leken og kreativiteten. Kreativiteten skvises ut til fordel for massiv struktur og lærebøker uten bilder jo lenger man kommer opp i skoleverket uansett. Jeg ønsker å ta vare på det frie uttrykket barna har, mens de enda er lekende vesen som tør å være frie i både lek og uttrykk.


tirsdag 2. november 2010

★ UTSTILLING Alternativmessen i Tromsø ★






www.thea-art.com
Foto: Anne Ingrid Tangen Kiær