Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

tirsdag 26. oktober 2010

Kissing my babies goodbye

Alternativmessa er bare dager unna, og jeg sitter her med mange og komplekse tanker rundt det å frigjøre meg fra maleriene mine. Det er mitt følelsesliv jeg har prøvd å visualisere på lerretet, og derfor spesielt å skulle "gi fra seg" ved et eventuelt salg. Forstå meg rett, selvfølgelig vil jeg selge maleriene mine og dele dem med andre betraktere, men som kunstner så er det mange tanker som svirrer rundt i hodet. En skal ikke se bort ifra at jeg står med en tåre i øyekroken om noen vandrer av gårde med et av mine malerier:)

Vel møtt på min STAND og SALGSUTSTILLING på Alternativmessen i Tromsø:)

søndag 24. oktober 2010

Utstillinga nærmer seg med stormskritt! :D

Kunstutstillingen jeg skal ha på Alternativmessa i Tromsø fra 29. til 31. Oktober 2010 nærmer seg veldig. Denne presentasjonen ligger på nettsiden til messa. Trykk på "introduksjon" og skroll ned:)

onsdag 20. oktober 2010

Mitt motto!

"Hva skal man med kunstutdannelse når man lykkes bedre i livet med rent talent!?" ♥

Det skal sies at jeg har søkt på alt av kunstakademi i Norge, men ingen av dem finner meg "kvalifisert nok til studiet". Det gjorde dem riktignok i Canada, der jeg kom inn på Emily Carr Institute of Art and Design i 2007, men på den tiden valgte jeg å takke nei til plassen siden jeg ikke følte meg klar for å dra til Vancouver og bli der i 4 år.

Men vanlige folk liker det jeg lager og vil ha det på veggen sin hjemme og se på det hver eneste dag - og det er det som betyr noe for meg♥

Det er jo mye bedre med noe ektefølt, enn noe tillært! :)





mandag 18. oktober 2010

"Never alone"



Nytt maleri er ferdig. "Never alone" ble tittelen fordi jeg rett og slett tror at ingen av oss noensinne er alene. Vi har alle sjeler, energier og engler rundt oss.

søndag 17. oktober 2010

Å elske en kunstner


Den som elsker en kunstner, må elske kunstneren slik kunstneren elsker kunsten.

søndag 10. oktober 2010

Utstilling på Alternativmesse!

Jeg stiller ut malerier på Alternativmessa i Tromsø, lokalisert på Scandic Hotell 29.-31. oktober 2010!

Denne her herligheten printes opp i nytt opplag til utstillingen på Alternativmessen i Tromsø 29.-31. oktober. Kom innom min stand om du ønsker et eksemplar:) Det kan også bestilles på thea.kiar@tele2.no. www.thea-art.com


Her ser dere ‎"Engel", 2006. Laget digitalt med tegnebrett i Corel Painter Essentials og Photoshop 7.

Pris:
A4-format: 300 NOK
A5-format: 200 NOK

lørdag 9. oktober 2010

Julebestillinger! :)



Vi er kommet til Oktober måned, og det er ingen tvil om at julen nærmer seg. Sliter du med ideer til julegaver? Da kan kanskje jeg hjelpe deg.

Jeg maler MALERIER, tegner PORTRETTER og lager IKONER på bestilling , men printer også opp LANDSKAPSBILDER som jeg har tatt. Og alt gjøres for en relativt billig penge. Ta gjerne en titt på min hjemmeside www.thea-art.com eller min facebookside The Art of Thea Kiær. Kontakt meg gjerne på thea.kiar@tele2.no for en prat rundt pris og ønske:)

Priser:
Portrett A4-format: 400 NOK
Portrett A3-format: 500 NOK
Ikon ca A4-format: 10 000 NOK
Landskapsbilder A4-format: 250 NOK
Maleri: pris avhengig av format og materialer.

NB: Ikonene lages på den opprinnelige Bysantinske metoden fra 500-tallet, så bestilling av det må gjøres i veldig god tid i forveien. Da det tar minst 50 timer for en ikonprosess er det ikke sikkert de er leveringsklare før mot sommeren 2011, men da kan det være en super gave til neste jul, enten til andre eller deg selv:) Motivene jeg lager er "Gudsmoder av Vladimir" og "Jesus Kristus" (se foto over).

Ha en fin førjulstid! :)



mandag 4. oktober 2010

Our soul

Sjelen har ingen alder, men den har en lang historie.


søndag 3. oktober 2010

Live your life in the best possible way!



BELIEVE IN YOURSELF!

Bildene er hentet fra WeHeartIt.com

fredag 1. oktober 2010

Dagens øyeblikk

Dagens øyeblikk. Nyt dette fotografiet av høstens atmosfære i fjæra:) Bildet er tatt i Telegrafbukta i Tromsø med utsikt mot Kvaløya.