Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

lørdag 10. juli 2010

Noen flotte fjellbilder:)

Den onsdag 7.7.10 dro min bedre halvdel Mads, Erox (bikkja), svigerfar og jeg på en fjelltur til Nordtinden på Kvaløya. Vi hadde en flott tur og tok som dere ser her noen ganske kraftfulle, flotte naturbilder:)



onsdag 7. juli 2010

Stempel?


Jeg har tenkt litt... Hva med å skaffe seg et stempel?:) Har jo startet egen bedrift, så hvorfor ikke? Et stempel for å "signere" postkortene mine f.eks., og konvolutter... Må jo gjøre alt for å virke litt "proff" når man skal drive en seriøs bedrift:) STEMPEL it is! :D

Portretter:)

Et par portretter jeg har jobbet med i det siste:) En gave til en tidligere kollega:) Søte? ;)


tirsdag 6. juli 2010

Kunst som en dag skal smykke hjemmet mitt!

Det finnes mye kunst jeg liker, og noe jeg faller fullstendig pladask for. De undernevnte kunstnerne går under den siste kategorien! Håper jeg en dag kan få kjøpt kunst av alle sammen! ;D

Ludmila Pawlowska



Ellen Gilhuus


Dennis Seide




Susann Brox Nilsen



Guro Zahir Storskjær




Grete Julie Schjoll- Erichsen



Marte Synne Hannemyr

Portfolio!

En god portfolio er gull verdt for enhver kunstner. I 2009 fant jeg ut at jeg ikke hadde kontroll på alle avisutklipp, rekkefølgen på utstillinger, verker etc. Alt lå i en skuff, og der var det fullstendig kaos. Dermed bestemte jeg meg for å lage en skikkelig og gjennomarbeidet portfolio. Jeg ville presentere min karriere til dags dato på best mulig måte, både som inspirasjon for meg selv og for at gallerier lettere skulle kunne forstå meg og min kunst når jeg tar galleri-runden min, for å sjekke ut mulige steder å stille ut:)

Portfolioen min består av både nye og gamle arbeider som jeg har prøvd å sortere i kronologisk rekkefølge. Her følger også utstillingsplakater fra utstillinger jeg har vært med på, avisutklipp om meg i media, bilder fra kunstneriske prosesser og ellers arrangement som jeg setter igang i kunstnerisk sammenheng, malerier og tegninger som er solgt, beskrivelser til verker med mer.

Jeg har det siste året vært flink til å oppdatere portfolioen min jevnlig med det jeg lager, for plutselig er det solgt, og da er det kjedelig å ikke sitte igjen med dokumentasjon på at en har jobbet mye med verket og gitt masse av seg selv:) I dag er jeg på tredje albumet av min portfolio og jeg oppdaterer stadig. Portfolioen min er "lillebarnet" mitt. Jeg bærer den tett mot brystet.

Med andre ord. Det jeg vil frem til er at; er du kunstner, så lag deg en portfolio med oversikt over din karriere. Det vil hjelpe deg enormt når du skal presentere deg og din kunst for omverdenen. Et bilde sier mer enn tusen ord:)

Her får dere en sniktitt på min <3













mandag 5. juli 2010

Some fashion :)

Jeg skal ned til sørlandsidyll nr.1 etter Buktafestivalen, nemlig hytta i Kragerø <3 Og der nede skal jeg innom landets beste butikk når det gjelder alt av skinn og andre herligheter. Vi snakker Skinnbua i Kragerø!

Nedenfor ser dere noen av tingene jeg skal titte etter. Legger til online-shopping sidene til merkene også, om det er noen fler som faller for disse her herlighetene:)
Passigatti
Kello
Saki







søndag 4. juli 2010

Bokprosjekt :)


Da har jeg en super idé, og jeg jobber for tiden med et hemmelig bokprosjekt:) Jeg skal ikke ha noe som helst tidspress på meg, og skal jobbe meg ferdig med boka før jeg evt prøver å gå til et forlag for å prøve å få den publisert:)


1 år med verdens beste gutt!



Lørdag den 3. juli var det ett år siden Mads og jeg ble kjærester. Vi feira med en bedre middag på Steakers og dro på biltur utover Kvaløya og tok mange flotte bilder. Ser tilbake på et fantastisk og veldig innholdsrikt år. Maleriet over har fått tittelen "My heart found a home", 2009. Dette pryder en vegg i leiligheten til Mads, og er malt spesielt til ham. I love you <3

fredag 2. juli 2010

Beste- mitt første forbilde :)


Beste lærte meg å male. Han både tegnet og malte selv. Beste hadde helt fra han var liten gutt fått høre at han var dyktig innenfor feltet. Han satt på mye kunnskap og historier som det gledet han å dele. Vi delte interessen for malerkunst og dette knyttet oss nært sammen. Beste introduserte meg for malerkunsten fra en tidlig alder av, og kom med gode råd og lærte meg diverse teknikker. Idag føler jeg fremdeles at han følger med på meg og min kunst fra der han befinner seg <3 Takk for alt <3


Alle barnebarna fikk hvert sitt maleri av Beste. Dette er malt i år 2000. Fikk dette i bursdagsgave et år:)

torsdag 1. juli 2010

Enkeltpersonsforetak!

Jeg er registrert i Brønnøysundregistrene som enkeltpersonsforetak. Så Theas kunstbusiness er oppe og går på lovlig vis:)

Oppdatering av hjemmeside!

Min kjære bror, Ole Herman, har vært så snill å hjulpet meg med å oppdatere hjemmesida mi med mye nye og spennende ting! Her ser dere siden vi laget angående Kunstfusjonen jeg arrangerte:) Enjoy! ;D