Copyright © Alle rettigheter
Thea Kristine Tangen Kiær

Please do not use my work without my permission on any website, blog, for personal use, or claim it as your own.

Visual artist

Bildet mitt
I am a 25 year old girl from the southeast of Norway, now living in Trondheim. ART is my passion, and my biggest dream is to live doing what I love. I've got quite a versatile background in the arts. I went to an artistic high school, and I'm an INTERIOR DESIGNER by education. I'm also very interested in working with placing art into the interior. Today I am studying at uni to become a PRESCHOOL TEACHER. Besides being a VISUAL ARTIST I want to work with children and their pure and honest CREATIVITY. Please enjoy my artwork ♥

tirsdag 23. mars 2010

Singapore!

Påsken nærmer seg med stormskritt, og for meg vil det si at Singapore står for tur! Min familie og jeg har tidligere bodd i Singapore, så nå skal vi tilbake på ferie og mimre litt:) Den turen her blir så fin! Gleder meg! :D

Under ser dere noen bilder fra Singapore som jeg fant på www.deviantart.com











fredag 19. mars 2010

Hipp Hipp HURRA!



Da er det blitt den 19 mars og det vil si at det er min dag idag! :D Hihi... hele 22 år har jeg blitt! Og Mads har gjort dette til en super dag! Gulrotkake, snop og gaver! Og så er det PERFEKT vær idag! Våren har kommet, akkurat som jeg bestilte:D

Må alle dere andre også ha en flott dag i dag! :D

onsdag 17. mars 2010

Høstutstillingen!



Da har jeg lagt inn søknad til Høstutstillingen 2010. Jeg har søkt med tre malerier som går under prosjektbeskrivelsen "Tre Dimensjoner Av Liv". Så venter spent på om jeg blir godtatt! Jeg har jo blitt avvist før, så har ikke akkurat så utrolig høye forventninger, men må jo ha et lite håp forde;)

http://www.hostutstillingen.no/historikk.html

mandag 8. mars 2010

Kunstnere i Nord


I dag så jeg mektig lei av å lete og lete og lete etter kunstforbindelser i Tromsø. Er litt slitsomt til tider å være fulltidsstudent, jobbe som spinninginstruktør OG drive business som billedkunstner - som vil etablere seg i kunstmiljøet her oppe. Så... som vanlig må jeg ta saken i egne hender, men denne gangen kom jeg på en genial idé! Hvorfor ikke opprette ei gruppe på facebook for kunstnere som bor i Nord? :D So... I did! Håper å få kontakt med masse flotte, kreative folk nå! :)

Susann og jeg er seff admins ;)

Gruppa kan du besøke her: http://www.facebook.com/group.php?gid=381510140209&ref=mf

søndag 7. mars 2010

Malerier til salgs :)


"Identity", 2010. Olje og metallpulver på lerret. 90x90cm. TIL SALGS: 4000,-
(med rabatt på 20%: 3200,-)



"Visitors", 2009. Olje, strukturpasta, akryl, metallpulver og flater av stearin på lerret. 50x50cm. TIL SALGS: 2000,- (med rabatt på 20%: 1600,-



"Let's go dancing", 2009. Olje strukturpasta, pastell og metallpulver på lerret. 80x80cm.
TIL SALGS: 3500,- (med rabatt på 20%: 2800,-)



"Havets hemmeligheter", 2009. Kråkeboller, blåskjell, strukturpasta, metallpulver og olje på lerret. 50x50cm. TIL SALGS: 2000,- ( med rabatt på 20%: 1600,-)



"Mot Lyset", 2010. Olje, strukturpasta og metallpulver på lerret, 100x70cm. TIL SALGS: 4000,- (med rabatt på 20%: 3200,-)


Disse maleriene er til salgs per dags dato. Jeg gir 20 % rabatt på de nåværende prisene siden jeg er nyetablert kunstner. Maleriene er malt på deep-edge lerret, dvs at kanten er malt og at de er uten ramme. Ta kontakt ved interesse:)

Jeg tegner også portretter på oppdrag!
For ellers å se mer av min kunst gå gjerne inn på hjemmesida mi: www.thea-art.com

Galleri Brevik




I dag tok Mads og jeg søndagsturen til Galleri Brevik på toppen av Tromsøya. Galleriet har nydelig utsikt utover sentrum av øya og ser også rett opp mot fjellheisen på fastlandet! Nydelig bygning - og perfekt som galleri. Må si jeg ble en pitteliten smule misunnelig, for det er akkurat et sånt her idyllisk galleri jeg også drømmer om å drive en gang <3

Ser her for mer info om galleriet: http://www.galleribrevik.no/

lørdag 6. mars 2010

Kunstneren Ludmila Pawlowska!



Ludmila Pawlowska er en fantastisk kunster og en av mine tidligste og største inspirasjonskilder! Møtte henne på en av hennes utstillinger på Galleri Roenland på Jevnaker for flere år siden og slo av en prat med henne. Et flott menneske, rolig, behagelig og ydmyk.

Sjekk hjemmesiden hennes her: http://www.ludmilapawlowska.se/

onsdag 3. mars 2010

Nytt maleri:)



Da er jeg sånn ca blitt ferdig med dette maleriet mitt. Har bare litt småplukk igjen:) Venter litt med å poste tittel og forklaring til maleriet:)

Stjerner og Krystaller ^^



Jeg kjøpte denne boka til Marianne Solberg Behn på alternativmessa i fjor, og den er bare helt fantastisk! Nydelige bilder som inspirerer og godt skrevet om krystaller og meditasjonsmetoder:) Anbefales!

tirsdag 2. mars 2010

Nyttige tilbud!




Det hele startet med at jeg registrerte meg som enkeltmannsforetak i Brønnøysundregistrene, og så plutselig får man det ene tilbudet etter det andre - på ting som kan gjøre det lettere for meg å nå ut til kunder! Det er en uvant situasjon for meg å være i. Jeg er jo så vant med å sitte å rive meg i håret og lete, og rett og slett saumfare nettet for muligheter som kan hjelpe meg til å lykkes med kunstenbusinessen min:)

Så idag rett etter jeg kom ut fra dagens forelesning (som omhandlet bevissthet, om noen lurte:P) så ringte telefonen min. Jeg skjønte ikke mye av det personen sa i andre enden av tråden, men fikk med meg stikkord som; "billedkunst", "tilbud", men jeg ba dem ringe igjen senere- noe jeg ikke trodde de kom til å gjøre. Men den gang ei! Med en gang jeg kom innafor døra på hybelen ringte dem igjen, og denne gangen fikk jeg med meg at det var en fra søkeportalen kvasir.no som ringte og ville selge meg et pakketilbud for at min nettside og jeg som billedkunstner lettere kunne bli søkt opp på nett når folk søker etter kunst. Dette måtte jeg pent takke nei til, for det her var ikke akkurat gratis!!!! 8000,- skulle dem ha for at hjemmesida mi og min bedrift skulle synes i søkene til kunst i hele Norge og 1700,- for bare Tromsø-området. Og disse prisene var pr år!!!! Jaja... egentlig et greit tilbud, men også jævla dyrt for en fattig student og kunstner som meg:P

Men det skulle ikke ende der, for da jeg åpnet mailen min lå det en mail der og, fra en bedrift som hjelper en med å starte nettbutikk!! Og alt dette kom på løpende bånd siden jeg nettopp hadde registrert meg i Brønnøysundregistrene. Syns egentlig det var litt ålreit å få litt seriøse og nyttige tilbud - som jeg kanskje kommer til å benytte meg av i fremtida, men kanskje ikke pr. dags dato:P Time will show;)

Motebutikk på nett:)



Sjekk ut denne linken: http://www.motedronningen.com/index.php

mandag 1. mars 2010

Høstutstillingen 2010!



Søknadsskjemaet til Høstutstillingen kommer ut imorra, noe jeg har tenkt til å ta for meg:) Har søkt om å få være med før og, men ble avvist. Så denne gangen skal jeg prøve å klekke ut et genialt verk og melde meg på innen fristen 6.april! :D Wish me luck;)

Bladet KUNST


I forbindelse med at jeg ble medlem av "Palettklubben", så ble jeg også abonnent av dette kunstmagasinet som Mamma introduserte meg for:) En god inspirasjonskilde! :)

Nye nettsider!





Da har jeg skaffa meg brukerkonto på 3 nye kreative kunstnersamfunn for å ytterligere profilere min kunst:)

"Palettklubben", er kunstklubben til kunstmagasinet "Kunst for Alle". Med et medlemsskap i "Palettklubben", er jeg da i deres kunstnerregister og kan få sjansen til å bli trukket ut som månedens kunstner og dermed få litt publisitet rundt min kunst i kunstmagasinet deres. Så jeg får håpe at det slår til en dag!;)

Behance Network, er et internasjonalt kreativt nettverk der man kan bli oppdaget som kunstner og knytte nye kontakter innenfor bransjen,

ArtInClub, er et italiensk kreativt nettverk som åpner for flere nasjonaliteter til å vise frem sin kunst.

For linker til sidene, se i margen på siden av bloggen:)